3 aanwijzingen dat het moment is aangebroken uw verpakkingslijn te automatiseren

Wanneer je bedrijf producten maakt, moet je team deze goederen verpakken en versturen naar retailers of consumenten. Dit proces is belangrijk, maar kan traag en inefficiënt zijn als je vertrouwt op handenarbeid. Pas op voor deze drie signalen zodat het tijd is om uw verpakkingslijn te automatiseren, opdat u uw bedrijf veel efficiënter kunt maken.

Veiligheidszaken

Een van de meest voor de hand liggende tekenen dat u uw verpakkingslijn moet automatiseren, is dat uw team veiligheidsproblemen heeft ondervonden aan de lijn. Zonder een geautomatiseerd systeem moeten uw werknemers het verpakken zelf doen. Dit kan veiligheidsrisico's met zich meebrengen, afhankelijk van uw producten en verpakkingen. Mensen kunnen zich overbelasten bij het tillen van zware voorwerpen, hun handen kunnen beklemd raken in een machine of ze kunnen zichzelf overbelasten tijdens hun werkzaamheden.

Deze veiligheidsproblemen zijn te voorkomen; dit is het moment om te investeren in geautomatiseerde verpakkingsapparatuur. U hebt misschien nog steeds een operator of twee nodig om die apparatuur te beheren, maar automatisering vermindert de veiligheidsrisico's op de verpakkingslijn aanzienlijk.

Schade aan het product

Een ander belangrijk teken om je verpakkingslijn te automatiseren is als je veel gevallen van product beschadiging ziet. Als je lijn niet geautomatiseerd is, is er een inconsistentie tussen producten en verpakkingen. Iedereen werkt anders, dus inconsistenties kunnen leiden tot verpakkingen van slechte kwaliteit. Het kan ook leiden tot product beschadiging. Mensen worden moe of maken fouten, wat kan leiden tot beschadigde producten. Dan moet u ze weggooien of die producten opnieuw verwerken.

Slechte efficiëntie

Slechte efficiëntie is nog een teken dat het tijd is om uw verpakkingslijn naar een hoger niveau te tillen met geautomatiseerde machines. We hebben vastgesteld dat werknemers inconsistent kunnen zijn, wat vaak leidt tot een lage efficiëntie. Een persoon kan er veel langer over doen dan een machine om een product te verpakken en u kunt knelpunten krijgen die de hele verpakkingslijn onderuit halen. Niet iedereen kan altijd even efficiënt werken, maar een geautomatiseerde verpakkingsmachine wel.

Het kan moeilijk zijn om de juiste machines voor uw bedrijf te vinden, zelfs als u wilt automatiseren. Bij OK Corp kunnen we u helpen met onze uitgebreide selectie verpakkingslijnapparatuur, zodat u kunt genieten van alle voordelen van een geautomatiseerde verpakkingslijn.

Laat een reactie achter