Hoe kan end-of-line verpakking uw bedrijf helpen?

Het invoeren van nieuwe geautomatiseerde oplossingen is misschien wel het laatste waar je aan denkt voor je bedrijf. Ze brengen aanzienlijke investeringen met zich mee en u dient uw werknemers op te leiden. Misschien is het tijd om uzelf af te vragen hoe end-of-line verpakking uw bedrijf kan helpen. Het antwoord kan u verrassen.

Betere veiligheid voor werknemers

Werknemers in de verpakkings- en productiesector voeren tijdens lange diensten zeer repetitieve taken uit. Het komt geregeld voor dat medewerkers tijdens het werk letsel oplopen. Deze blessures kunnen ertoe leiden dat teamleden een week of langer uitgeschakeld zijn tijdens het herstel. End-of-line verpakking kan het aantal vervelende taken dat werknemers uitvoeren verminderen en hun risico op letsel verkleinen.

Automatiseringssystemen kunnen deze monotone taken positief veranderen omdat ze consistentie bieden. Nu kunnen uw werknemers zich richten op interessantere taken waarbij ze minder snel letsel oplopen.

Verbeterde kwaliteitscontrole

Mensen voeren kwaliteitscontroletaken uit omdat geautomatiseerde machines deze taken niet kunnen overzien. Tot nu toe waren deze machines er niet krachtig genoeg voor. Nieuwe technologie verandert de kwaliteitscontrole en geeft deze eindverpakkingsmachines controlle mogelijkheden.

Sommige ingenieurs beweren dat deze machines bijna alle fouten kunnen opvangen. Dankzij de AI (kunstmatige intelligentie) die met de nieuwe technologie is uitgerust, kan het apparaat werken als een mens. Bovendien kunnen deze systemen continu werken zonder moe te worden of te verslijten. Dit doorlopende werk betekent meer productie en meer consistentie.

Verhoogde productiesnelheid

Bedrijven kunnen de productiesnelheid en -output verhogen met de juiste geautomatiseerde oplossingen. Laten we bijvoorbeeld eens kijken naar automatische verpakkingsmachines. Deze apparaten kunnen veilig en efficiënt artikelen verpakken, beter dan een mens. OK International levert automatische zakmachines en automatische zak-in-doos machines van hoge kwaliteit.

In één stap kunnen geautomatiseerde verpakkingsoplossingen meerdere verpakkingsprocessen combineren en multitasken. Mensen kunnen dit eenvoudigweg niet. Bedrijven kunnen personeel inzetten voor taken die alleen mensen kunnen uitvoeren, zoals verzenden en ontvangen, waardoor de productiviteit toeneemt.

U zult zien dat het aantal fouten afneemt en dat de verpakkingsconsistentie verbetert. De constante output van geautomatiseerde machines komt alle verpakkingslijnen ten goede. U zult ook een winststijging zien!

End-of-the-line verpakking kan uw bedrijf veel voordelen opleveren, zoals u hebt gelezen. U kunt een hogere productiesnelheid, een betere veiligheid voor uw werknemers en een betere kwaliteitscontrole verwachten.

Laat een reactie achter