Vragen die u kunt afvragen voordat u een dozensluitmachine koopt

Misschien hebt u gemerkt dat uw verpakkings activiteiten niet zo efficiënt verlopen als u zou willen en bent u op zoek naar een oplossing. dozensluitmachines kunnen een groot deel van het verpakkingsproces stroomlijnen, maar dat betekent niet dat u meteen de eerste de beste moet kopen die u tegenkomt. U wilt een machine die eenwaardevolle toevoeging is voor uw bedrijf, dus stel uzelf de volgende vragen voordat u een dozensluitmachine aanschaft.

Wat maakt het verschil met onze huidige situatie?

Dozensluitmachines zijn ongetwijfeld sneller dan mensenhanden in het sluiten en verzegelen van verzenddozen, maar u moet bepalen of ze uw bedrijf zullen helpen. Als je alleen maar moeite hebt met het sluiten en tapen van je dozen, kan de investering fors zijn voor een dozensluitmachine die je capaciteit aanzienlijk zal overschrijden. Aan de andere kant, als u van plan bent om snel uit te breiden, wilt u nu misschien investeren in een sneller model om op de toekomst voorbereid te zijn.

Wat voor onderhoud is nodig?

Elk apparaat dat je voor je bedrijf koopt, heeft op een bepaald moment in zijn levenscyclus onderhoud nodig. Natuurlijk wil je dit zo veel mogelijk beperken en daarom moet je altijd rekening houden met onderhoud als je je opties voor dozensluitmachines bekijkt. Luister naar getuigenissen van anderen en elimineer de dozensluitmachines die regelmatig defect lijken te raken en voortdurend onderhoud nodig hebben.

Kan het de specifieke dozen verwerken die we nodig hebben?

Als je weet dat al je producten in hetzelfde formaat doos passen, heb je niet per se een dozensluitmachine met verschillende opties nodig. Voor bedrijven die verschillende producten aanbieden, kan een meer geavanceerde dozensluitmachine de juiste oplossing zijn, zelfs bij het verwerken van dozen met verschillende vormen en formaten. Zorg ervoor dat uw dozensluitmachine is afgestemd op uw bedrijf.

Hebben we de ruimte om het te plaatsen?

Een belangrijke vraag die je moet stellen voordat je een dozensluitmachine aanschaft, heeft niets te maken met de voordelen voor je bedrijf. Je moet ervoor zorgen dat je daadwerkelijk de ruimte hebt om zo'n machine te plaatsen. Een bedrijf dat van plan is uit te breiden naar een groter magazijn of een grotere fabriek zal niet al te veel moeite hebben om ruimte te vinden voor een dozensluitmachine. Kleinere bedrijven moeten misschien de rolmaat tervoorschijn halen en zorgen dat er genoeg ruimte is voor de dozensluitmachine.

Als het gaat om betrouwbare dozensluitmachines en andere geautomatiseerde verpakkingsmachines, biedt OK International alleen het beste. Van begin tot eind kunnen wij u voorzien van een volledig geautomatiseerd verpakkingssysteem dat u minder zorgen geeft en meer tijd om u te concentreren op wat echt belangrijk is.

Laat een reactie achter