3 verpakkingssystemen die voordelig zijn voor e-commerce bedrijven

Het opzetten van een volledig online e-commercebedrijf klinkt op papier misschien eenvoudig, maar in de praktijk komt er veel meer bij kijken. Een groot deel van het runnen van een e-commercebedrijf is het verzenden van producten. Dit is iets waar kleinere bedrijven mee kunnen worstelen, vooral als ze beginnen te groeien en de bestellingen groter en frequenter worden. We zullen een paar verpakkingssystemen bespreken waar e-commerce bedrijven specifiek baat bij hebben om u te laten zien hoezeer ze de efficiëntie kunnen verbeteren.

Automatische Case Liners

Wat voor product je ook moet verzenden, het is onwaarschijnlijk dat je alleen een kartonnen doos gebruikt om het veilig te bewaren. Door dozen te voorzien van zakken van stevig materiaal kun je het product nog beter beschermen en voorkom je dat de originele vorm van de dozen wordt aangetast door datgene wat erin zit.

Als je bijvoorbeeld een product verzendt dat een koelelement nodig heeft, kan een zak-in-doos machine helpen om de doos zelf te beschermen tegen beschadiging door contact met het koelelement. Zakken op een consistente manier vastzetten kan voor mensen een moeilijke taak zijn om elke keer weer goed te doen. Het gebruik van een automatische case liner helpt deze potentiële blokkade in de verpakkingslijn weg te nemen.

Automatische dozenopzetters

Wanneer de bestellingen non-stop beginnen binnen te komen, zul je je al snel realiseren dat je veel dozen nodig hebt, en snel ook. Het in elkaar zetten van dozen uit de originele platte vormen waarin ze geleverd worden, kan veel tijd in beslag nemen. Zelfs ervaren arbeiders kunnen fouten maken of zichzelf verwonden tijdens het proces.

Een automatische dozenopzetmachine is een handig verpakkingssysteem voor e-commercebedrijven omdat het veel tijd bespaart bij het opzetten van de verpakkingslijn. De doos waarin uw product wordt geplaatst is de eerste verdedigingslinie tegen beschadiging tijdens verzending, dus u kunt beter vertrouwen op een efficiënte machine om ze op te zetten.

Automatische dozensluitmachines

Aan de andere kant van de verpakkingslijn is de dozensluitmachine de laatste halte voordat uw pakket aan zijn reis naar de klant begint. Het sealen van de dozen die u gebruikt is misschien wel net zo belangrijk als het maken van de dozen zelf. U wilt er zeker van kunnen zijn dat er niets uit de doos komt totdat deze de klant bereikt.

Automatische dozensluitmachines helpen ook bij het beheren van verpakkingsmaterialen zoals tape of plasticfolie. Ze gebruiken een vaste hoeveelheid materiaal voor elke verpakking, waardoor het gemakkelijker is om te weten hoeveel u gebruikt en u uw volgende voorraadbestelling nauwkeuriger kunt plaatsen.

Of het nu gaat om dozenopzetmachines of zak-in-doos plaatsmachines, OK International maakt het e-commerce bedrijven gemakkelijk om hun verpakkingsefficiëntie te verbeteren zodat ze effectiever aan de vraag kunnen voldoen. Bel ons als u vragen heeft over hoe onze machines een verschil kunnen maken voor uw bedrijf.

Laat een reactie achter